@Vin & Maris
- 2025
Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen (t/m 10 jaar ongeveer). Kleine receptie met wat boodschappen en broodjes. Douche gratis. Wc papier aanwezig. Klein beekje langs de camping. Op verschillende dagen is er iets speciaals te eten. Camperplaats, 2 personen, 2 honden plus elektriciteit €47,00. Wij vonden dat best prijzig.
Mooie camping met prachtig uitzicht. Vanaf de camping goed te wandelen naar het dorpje. Strand waar de honden mochten komen ligt langs dit wandelpad. Waterschoenen wel fijn. Paadjes naar het water is op sommige plaatsen best stijl.
Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die van back to basic houden; ze mogen helpen met het verzorgen van de dieren. In het winkeltje is van alles te koop. Daar bevinden zich ook de 3 douches en 1 toilet. Zorg dat je ook een ‘gewone’ stekker bij je hebt die in een haspel past. Wandelen vanaf de camping met twee honden was lastiger.
Wat een prachtige camping! naast wat al gezegd is: met honden is het hier ook fantastisch. Je kan vanaf de camping heerlijk wandelen. dikke 10 van ons!